My roommates

image1
Choco är den nyaste i familjen (han kom igår!) och givetvis är han väldigt välkommen. Som ni kan se på bilden är han en björn, och dessutom en björn som klär i rosett och stickade mössor. Fritiden spenderar han gärna framför spegeln eller med att läsa Cosmopolitian. Han har en komplex för att han är det största gossedjuret i rummet.



image2
Cow är kossan som tror att han är en sköldpadda och gömmer sig alltid när folk kommer (oftast under bordet eller under täcket). Alltid skärrad och rädd för sin egen skugga. Dock är han en trevlig och pålitlig kompanjon när man behöver honom (t.ex. när man ska se på skräckfilmer).


image3
Roundy är den runda tigern som är datorberorende. Om han fick bestämma skulle han sitta framför datorn hela dagen och ja, göra det som han vill göra. Roundy är väldigt smart men kan ibland bli väldigt arrogant, vännerna har lärt sig att leva med honom och be honom ofta om råd.


image4
Ducky är ankan (eller kycklingen som han kanske är) som vill ta över världen. Jämt och ständigt smider han planer om att erövra allt och alla. Masken som han alltid bär döljer hans ansikte samtidigt som den skyddar honom från fågelinfluensan. Ducky är alltid inspirerande att prata med och har man tråkigt sjunger han gärna.


image5
Den andra ankan i rummet är Mr. Duck. Till skillnad från sin frände så gillar Mr. Duck att ta det lugnt. På sin fritid tittar han ofta ut genom fönstret eller tar ett bad i det nyrenoverade badrummet.


image6
Momo är killen som vill bli kriminell. Dricker gärna mer än sin storlek och är kompis med alla. Den minsta i rummet men definitivt den med störst personlighet.



image7

Inte en rumskamrat men detta var vad vi satt i Trappan och väntade i en timme på igår.

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad gulliga, speciellt Momo hehe. Och synd om Cow som blir tvingad att se på skräckfilm.

Postat av: Linda

Härlig story där :P

2007-10-01 @ 23:12:59
URL: http://scrapjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback