My roommates

image1
Choco är den nyaste i familjen (han kom igår!) och givetvis är han väldigt välkommen. Som ni kan se på bilden är han en björn, och dessutom en björn som klär i rosett och stickade mössor. Fritiden spenderar han gärna framför spegeln eller med att läsa Cosmopolitian. Han har en komplex för att han är det största gossedjuret i rummet.



image2
Cow är kossan som tror att han är en sköldpadda och gömmer sig alltid när folk kommer (oftast under bordet eller under täcket). Alltid skärrad och rädd för sin egen skugga. Dock är han en trevlig och pålitlig kompanjon när man behöver honom (t.ex. när man ska se på skräckfilmer).


image3
Roundy är den runda tigern som är datorberorende. Om han fick bestämma skulle han sitta framför datorn hela dagen och ja, göra det som han vill göra. Roundy är väldigt smart men kan ibland bli väldigt arrogant, vännerna har lärt sig att leva med honom och be honom ofta om råd.


image4
Ducky är ankan (eller kycklingen som han kanske är) som vill ta över världen. Jämt och ständigt smider han planer om att erövra allt och alla. Masken som han alltid bär döljer hans ansikte samtidigt som den skyddar honom från fågelinfluensan. Ducky är alltid inspirerande att prata med och har man tråkigt sjunger han gärna.


image5
Den andra ankan i rummet är Mr. Duck. Till skillnad från sin frände så gillar Mr. Duck att ta det lugnt. På sin fritid tittar han ofta ut genom fönstret eller tar ett bad i det nyrenoverade badrummet.


image6
Momo är killen som vill bli kriminell. Dricker gärna mer än sin storlek och är kompis med alla. Den minsta i rummet men definitivt den med störst personlighet.



image7

Inte en rumskamrat men detta var vad vi satt i Trappan och väntade i en timme på igår.

hem från skolan

Nu var det dags att börja blogga igen. Jag har suttit med And och Zara i skolan och de har hjälpt mig mycket med reglerlaben (tack! ni är så snälla ^^). Idag har jag börjat städa lite inför morgondagens kalas, speglar, skåp och torkställ åkte ner till miljörummet. Förhoppningsvis hinner jag göra resten av städningen imorgon.

Jag har på den senaste tiden kommit på mig själv när jag sitter och försöka hitta på alla möjliga anledningar till varför jag inte ska skriva PM, helt sjukt. Fatta inte varför jag skjuter upp saken, blir ju inte bättre av att jag sparar alla 8 till samma gång. :(   Nåja, jag tar hand om det i sinom tid.

Läste på aftonbladet att folk som sover 7 timmar per dag lever länger än de som sover mer eller mindre. 7 timmar/dag?!!! Jag behöver ju minst 8 för att inte förvandlas till en sengångare. På tal om apor så fick jag ett sms om att man ska ha på sig något rött imorgon fredag för att visa sitt stöd/sympati/uppmärksamhet på munkarna i Bhurma som bli nermajade för att de protesterar. Ja, en röd tröja ska jag nog fixa fram.

När jag, and och zara skulle gå från datorsalen så lade vi märke till att det var två killar som snackade franska. And tyckte att det var coolt (franska är ju ganska udda, vi är ju vana vid indiska och engelska på campus :p) och att vi skulle följa efter dem.
Väl framme vid märkesbacken sade de att de skulle göra hemligheter och jag trodde ju att det betydde att vi skulle följa efter fransmännen, men nähe, det var tydligen inte det de menade. Tog en stund att fatta vad de menade (eller ja, jag vet ju fortfarande inte om de menar att de ska på stan och kolla upp min present eller om de där två skulle göra nåt annat hemligt :p)

Nu ska jag nog skriva på min berättelse en stund och sedan äta. Kanske bli det lite läsning i PM boken, men någon PM lär det väl inte bli ikväll.

Byebye

Duggan över yihaaa!

Wee, precis gjort klart duggan och det kändes som om det gick bra. 2 extra poäng till tentan banzai!!! Ja, nu ska jag inte ta ut segern i förskott men man ska ju ta varje tillfälle i akt att fira ^^

Igår pratade jag och yin om min berättelse (den nyaste med relikerna) och han tyckte att den var bra vid slutet då allting vävs samman, dock var början tråkig enligt han. Han skulle även starta ett eget bokförlag och trycka upp min bok när den blev färdig. Vad snällt av honom ^^

Nu sitter jag här och undrar vad jag ska blogga, idag är det redan onsdag och jag har fortfarande 7,5 PM kvar efter mig och en reglerlabrapport. Dock känns det väldigt skönt att min PM bok har kommit och att duggan är över. Ikväll blir det bowling och plankstek med 3cant. Skoj ska det bli, ryktas om att alla ska bjuda bowlingvinnaren på en shot. Jag lär ju inte bli vinnaren i vilket fall :p

Kram och hallon

2års dagen ^^

Idag har varit en (o)händelserik dag. Dagen började med en mattelektion och sedan blev det matteplugg hela dagen. Under de 6 timmar som jag satt plugget tror jag bestämt att jag löste 4 mattetal, 2 sudoku och 2halva korsord ^^
De andra satt och hade en djup diskussion om realtid, datordelar och toner, det var väldigt tråkigt :p
Fram mot kvällen gick jag och yin till fiskrestaurangen/krogen för att käka och fira vår 2årsdag. Det blev en dyr och mättande middag men dock inte så god som jag hade hoppats att den var. Vi beställde varsin krämig hummersoppa och därefter varsin huvudrätt. Yin tog en blandning mellan 2 fiskar och jag tog oxfile och en halvhummer (det ingår i samma rätt alltså :p). Till hummern fick jag även en sådan hummergaffel som jag aldrig ha använt innan. Det borde finnas en instruktionsbok för hur man använder såna saker. Det kändes lite pinsamt att sitta där bland folk och inte veta hur man ska använda besticken. Ja, men jag stack friskt i köttet och ömsom drog och slet tills jag fick ut allt kött ur klon och stänkt lite sås här och där, inte ska skalet/besticken vara ett hinder för maten ^^


Nej, nu måste jag plugga matte, dugga imorgon!

ps, jag har skaffat facebook

En ny vecka

Jahopp, nu är det en ny vecka igen. Tiden går så fort när man har mycket att göra, snart är det tenta-p :(
I helgen var jag hos min syrra och träffade bebisen. Waaa så gullig hon är, som en liten hundvalp ^^
I morse hade även jag och Lisa reglerlab och det gick ju åt skogens riktning kan man säga, men men, det ordnar sig nog, vi är inte de enda som inte blev klara. Matteduggan är snart här, närmare bestämt på onsdagmorgon och ja, den känns lite 50/50 chans att man klara den efter dagens plugg. Förhoppningsvis så ska det gå bra.

Varje gång man tenta/dugga-plugga så kommer man alltid in på intressanta ämnen. I söndags blev det mycket darkroom och transvestiter. Vi blev även åskådare till ett brutalt slagsmål framför Kåkenhus samt såg hur en spindel fångade sitt byte och käkade upp det på 10cm avstånd. Ja, man lär sig väldigt mycket annat än matte när man tentaplugga.

Äntligen fredag!!!

Wehoo, nu är det fredag och äntligen helg ^^
Ikväll blir det trevlig Legionensällskap och imorgon blir det tjejkväll hos min syrra + yin.

Idag fick vi rätta varandras uppgifter i regleren och det gick väl sisådär, svårt att rätta när inget stämmer riktigt, ehum. Min nya telefon fungerar fint och det finns tom ett csi-liknande spel installerad. Fan va coolt, jag satt och spelade det under mattelektionen ^^
Efter dessa veckor med korsordträning så måste jag säga att jag lyckas nästan lösa varje extra-korsord nu, ibland med hjälp av teo och and. I sudoku går det oxå bra yay!

Egentligen borde jag skriva pm eller plugga matte men jag är såååå lat. Boken jag har är ju lånad av Lisa så den måste ju tillbaka till henne på tisdag nästa vecka. Hur fan ska jag hinna skriva???? Jaja, problem löse vi senare, är glad för min nya telefon ändå ^^


byebye

mycket i skolan

Äntligen hemma efter en lång dag i skolan! Vår grupp blev precis färdiga med reglerinlämningen och jag är helt slut, vi skulle aldrig ha klarat uppg utan hjälp. Har fått huvudvärk efter en hel eftermiddag med reglerteknik.

Inte ens när man är hemma kan man riktigt slappna av, jag har sex PM efter mig och på onsdag kommer en mattedugga gahhhh! Mest får jag väl skylla på mig själv för att jag har varit ganska slapp på kvällarna den senaste veckan, nu känner jag verkligen att stressen börja komma.

Något kan jag dock glädja mig med, Yin och hans grupp har vunnit förstapris i en entreprenörtävling ^^ Så duktig han är, givetvis kommer han att dela priset med mig vilket är en check på 2000kr i bokakademin som nu har stängt i Nrkpg. Ja, bättre än inget iaf, och det är ju äran som räknas ^^

Jag tycker att min säng är superskön!


bye, nu ska äta och sen laga mat till honey.

Inget jävla vatten!!!

Nu blir jag sur, fan vad det ska vara fel på den här lägenheten!!! Precis när badrummet och köket ÄNTLIGEN är klarrenoverad efter 2,5 månader så är det något fel på vattnet. Varför händer det just mig?!! Gahhhhhh, jag begriper det inte!!!! När jag borde på gripen så var golvet svinkallt och hade till och med en läckande toalett. *suck* jag har verkligen otur med lägenheter.

Här sitter jag hemma utan någon tillgång till vatten utan någon som helst förvarning. Om de stänger av vattnet kan de väl iaf sätte upp någon lapp. Jag har dock inte frågat grannarna om det är vatten hos dem och jouren säger att det är en till som har anmält samma fel, jenny kanke?  Hursomhelst har jag inget att dricka, kan inte laga mat och kan inte spola i toaletten. Är det så här de känner sig i de fattiga länderna i afrika? Jag tror att jag ska sova, blääääääää!

Innan reglertekniken

Tjoho!

Idag har jag haft sovmorgon och som vanligt så lovade jag mig själv att jag skulle upp tidigt och plugga men istället låg jag kvar i sängen tills klockan 10.30. Dock kan jag skylla på att det berodde på en smärre översvämning i källaren och under tiden som de var och fixade så skulle vi inte använda vatten. Jag kan ju inte borsta tänderna utan vatten så då var det ju lika bra att jag låg kvar i sängen ^^

Nu är det snart reglerteknik, det känns verkligen inte som jag jag fattar så mycket... Men nåja, bra ska det nog gå ändå ^^

Ikväll blir det dans, får se om jag orkar skriva något senare.

Byebye

Nu var det verkligen länge sen!!!

Hoihoi!

Idag satt jag, and och zara med reglertekniken (urgh) och som vanligt ballade vi ur och började prata om bland annat blogg. Jag sade då att att jag skulle börja blogga igen och nyss när jag här och försökte komma på någon anledning till varför jag inte skulle skriva PM så komjag på att jag kunde skapa en blogg ^^. Ja, kvickt öppnade jag firefox och matade in blogg.se. Väl därinne försökte jag skapa en ny blogg med sephchan.blogg.se som url. Och då stod det att det var upptaget! Jag tänkte "vafan, vilken jävel har snått mitt nick?!!!". Så jag försökte komma på några varianter av sephchan men alla var upptagna. Till sist beslöt jag mig för att kolla vem fan det är som använder sephchan.blogg.se. Gissa om jag blev förvånad när det visar sig vara min  gamla blogg :p

Efter några felaktiga lösenord lyckades jag komma in och här sitter jag och skriver detta inlägg. Gud vad länge sen det var! Det var urkul att läsa om allt det gamla. Jag hade helt och hållet glömt bort att emil och teo av någon anledning kallade sig själva för the brotherhood. Ja, jag har aldrig tyckt att de har varit riktigt kloka.

Väldigt mycket har hänt sen jag sist bloggade, jag går numera i trean och blivit moster till en gullig bebis ^^
Det finns såååååå mycket att skriva om att jag inte vet var jag ska börja. Vid närmare eftertanke så orkar jag inte skriva om allt som har hänt, knappt nånting alls faktiskt.

Jag har försökt skriva på min berättelse som faktiskt har ett slut denna gång, men varje gång jag sätter igång tar det liksom stopp. Jag sitter där och vet inte hur jag ska bilda meningen och få alla de bilder jag ser framför mig ner på ett papper. Igår låg/satt jag och tänkte på varför det var så lätt att skriva innan men så svårt nu. Jag har flera teorier:

Det första är att jag skrev JÄMT innan jag flyttade hit, minst tre timmar om dygnet efter skolan. Jag kunde sitta uppe hela natten och bara skriva och skriva. Har man vanan inne så är det lättare att skriva. Nu skriver jag ju knappt.

Det andra är att jag spendera alldeles för lite tid ensam. Jag känner verkligen att jag aldrig sjunker in i berättelsen på samma sätt som förr. Det är alltid nåt i verkligheten som håller mig tillbaka, te.x. honey, tv-serier, läxor, 3cants-grejor, andra människor, m.m.

Det tredje anledningen till varför det går så trögt att skriva är att jag har för lite känslor. Innan riktade jag allt jag kände mot mitt skrivande. Berättelsen utvecklades så som jag kände mig. Nu för tiden delar jag mycket av mina känslor/åsikter med andra och håller dem inte längre inne på samma sätt som förr. Visst är det bra att jag har blivit bättre på att uttrycka mig själv men som sagt, varje gång man vinner något förlorar man också något.


Nog om skrivandet. Jag har ju inte nämnt det jag ser fram emot mest av allt nu, resan till Hong Kong vid jul!!!!!!! weehooo, ska bli så himla kul ^^

Nu räcker det bloggandet för idag I guess. Får väl se om jag fortsätter att blogga i fortsättningen eller om jag kommer att tappa intresset. Hejhopp potatismopp!