Kul i ljudstudio

Tidigt idag var jag, Anders och Uffe nere i ljudstudion och spelade in dialoger till vår film. Sjukt kul, jag lekte både tekniker och uppläsare. Det är nästan lite jobbigt att höra sig själv så tydligt efteråt, hehe. Men det var väldigt kul, skulle gärna göra om den.

Hade styrelse- kick-between hos Albin innan där vi såg på "Shoot em up" som var en rolig actionparodi och bakade kladdkaka utan recept fast den blev sjukt god ändå och denna är en väldigt lång mening men det är nästan litegrann med menningen att det ska bli så lång tänker jag när jag sitter här och knapprar på tangentbordet med både händerna vilka är i extrem behov av något fuktgivande salva. :p

Ha en trevlig kväll så är det snart helg!


Vass på vasst

Igår fikade jag med And och Mathias på bagarestugan och McDonalds. Mathias (?) hade köpt en tidning och tillsammans försökte vi klura ut korsordet. Efter en 45 min(?) lyckades vi lösa lite mer än halva och ingen av oss kunde komma på vad "vass på vasst" (5 bokstäver och det börjar på FA) skulle vara.
Ska gå över till dem senare och kolla på melodifestivalen, egentligen känner jag mig bara lat och vill inte göra något idag men om en stund ska jag laga mat och då kommer jag väl antaligen att känna mig piggare. ^^


Jag är så duktig

Idag har jag varit riktigt duktig.  Jag gick upp vid 9 och ÅT FRUKOST, yepp, det var supergott med minibaguette och makrill i tomatsås, blev nästan bara hungrigare efteråt hehe.
Efter det träffades jag och Anders för att klippa lite film, vi blev i stort sett klara så det är ljudet och grafiken som ska in.
När lunchen tog slut började jag att bokföra midsommarphesten, fyfan va jobbigt det var. Hade ingen koll på kvitton och biljetter men det löste sig till slut (efter 4 timmar). Det här var verkligen en läxa om att man ska sköta grejerna i tid (iofs skulle jag ha haft lika lite koll då som nu så egentligen så kanske det skulle ha gått likadant.). Jag blev så glad när kassan stämde in till sista öret med bokföringen så jag bestämde mig för att ringa lite MT-alumnis. Vi håller på att intervjua lite utexaminerade medieteknikstudenter och det är ett betaltjobb (ca 100kr/person man ringer) wohoo. Dock fungerade bara 6/10 av numrena på min lista och man skulle ringa minst 7 personer. Jag ringde till de som gick och fick tag på en som jag ska intervjua imorgon och en trevlig kille som jag intervjuade. (100 spänn check :p)

Nu ska jag äta och sen ska jag träna, efter det ska jag läsa lite. Imorgon ska jag fixa lite fakturor och MT-budgeten, eller så gör jag det med en gång efter träningen, vi får se. Som sagt så är jag så jävla duktig idag ^^

En till sak som gör så att tiden försvinner...

Jag började läsa en bok (fö ca. 2 timmar sen) som heter Väktarens Lärling och än så länge är den ganska bra. På bokens baksida står det "Varning: Måste läsas med lampan tänd!" No shit, hur ska man annars läsa en bok på kvällen? Det var bara det jag ville säga, hejsvej!

Saker som gör att tiden försvinner...

Under den senaste veckan har jag hållit med online-rebus: http://www.internetlankar.se/spel/rebus/1.htm
Det är ganska klurigt ibland och jag har löst både 1an - 4an (och bara fuskat en gång (och det räknas inte ens om fusk eftersom jag råkade se det i ett forum :p)).
Efter att ha klarat alla (det var bara 1an och 2an som var svåra) så började jag på TTT http://timtang.com/ttt/ och där fastnade jag på fjärde gåtan och har inte kommit vidare.

Teo introducerade KENKEN http://www.kenken.com/playnow.html för mig vilket var som ett slags sudoku, men jag tycker nog inte att det är lika kul. Inget slår japanska korsord, http://roligakryss.se/.

Honey var här och hälsade på under helgen och det var väldigt mysigt! Vi åt massvis med sushi, hade levande ljus och kollade på tv. Han gillade dock inte presenten jag köpte till honom så vi lämnade tillbaka den hehe.

Jag känner mig stressad när jag tänker på hur mycket det är som jag borde göra. Det positiva är att jag kan låta bli att tänka på det :p


En lugn och utvilad morgon

Idag vaknade steg jag upp vid 9 och det kändes som värsta sovmorgonen, det säger hur tidigt jag har gått upp de senaste dagarna :p
Igår var jag på kvinnornas arbetsmarknads dag (KRAM), superskönt att för en gångs skull bara vara en av gästerna och slippa hålla reda på saker. Några av föreläsarna var riktigt inspirerande och sittningen på kvällen var trevlig med god mat.

Min näsa ser för övrigt ut som Rudolfs. Jag kan verkligen inte hålla mig för att pilla på varenda antydan till finne på min näsa, det slutar med att jag river upp det och det blir värsta köttsåret istället. :(

Jag är sååå trött

*gäsp* nu har vi varit och filmat hela dagen och gått en väldigt massa fram och tillbaka. Äntligen hemma och är trött som bara den. Imorgon ska vi till studion kl.8:30 för att filma mot green-screen, det kommer säkert att bli jättekul men just nu vill jag bara sova.
Inlägget om studiobesöket får vänta i några dagar till :p
Var förresten på make-uprådgivning igår på make-up store. Hon som sminkade mig var jätteduktig och trevlig, men allt i butiken är dyrt :p


Vad har hänt?!!

Ja, ganska mycket har hänt och jag har varit upptagen och därmed bristen på blogginlägg. Studiebesöket del 2 kommer att komma inom kort (denna vecka) I promise!.

FYI så har jag varit på LARM, Linköpings Arbetsmarknadsdagar och raggat lite ex-jobb. Dock säger alla företag "ex-jobb, vi har inga men kom gärna med förslag". Ja, så det gäller väl att funderar ut något. En störig grej var att medieteknik fortfarande är ganska okänd bland företagen. När man säger "Hej, jag pluggar mediEteknik" så ser de lite blanka ut i ögonen och svarar "Jaså, mediAteknik, designar ni affischer?" *suck*

Båda imorgon och på onsdag blir det lab till 21.00 :(

Dagens dal: Jätteont i fötterna efter att ha gått/stått och försökt verka vara intressant hela dan. 
Dagens topp: Heltklart att man har upptäckt lite företag man är intresserad samt lagat/ätit sushi när man kom hem ^^