Veckorna går

Tiden går så fort när man har kul och är ledig. Lite update då. Jag väntar på svar från Combitech och av någon anledning ringer Rasmus inte tillbaka fast jag har ringt honom, han kanske är sjuk. Snackade lite med Yins kompis Hans och han hade förslag på ett jobb i Göteborg som verkar vara rätt kul. 

Kalaset i lördags var kul med spel och gott med hamburgertallrik. I förgår var jag ute med Ping för jag skulle vara moraliskt stöd när hon kollade på klänningar till Ems bröllop. Det slutade med att jag själv handlade 2 klänningar hehe. Gud vad mycket jag har shoppat på sistone (inom den senaste månaden). 2 par skor, 2 par byxor, 1 skinnjacka, 2 klänningar (allt var love @ first sight och ena paret skor och byxorna använder jag hela tiden så de är värda pengarna). Jaja, det får bli slut med det, kan ju inte använda upp all ex-jobbspeng innan resan. 

För övrigt är det dåligt väder igen och det snöade till och med i Norrköping har jag hört. Tur att man bor i Skåne :p

Solkysst täcke

Finns det något härligare än att rulla runt på sitt solkyssta täcke? :p  Sååååå skönt! Stockholmbesöket i tisdags gick bra och jag får svar på måndag. Spännande! Imorgon ska vi fira Jenny hemma hos Yin. Ska laga mat och snacka skit hehe. Nu ska jag över till City Gross för att köpa grädde, min mamma ska laga våfflor! Yay!

Long time no see

Jag har varit dålig med att uppdatera bloggen på sistone. Förklaringen finns i förra inlägget: jag har börjat spela Runes of Magic heheh. Jag fastnar så lätt för mmorpg och det är det jag har gjort de senaste dagarna, eller ja, mest iaf. Förutom att spela har jag även shoppat en ny skinnjacka yay! Handlade den på Vero Moda när det var sån HD-passgrej i Väla. Jag och Lina stack dit och på bussen stötte vi på Camilla och hennes kompis. Fyfan vad mycket folk det var! Man fick köa för att komma in. Väl inne var det både liveframträdanden och storstadsfeeling (för att det var så trångt och mkt folk).

Imorgon ska jag upp tidigt och åka till Stockholm för att möta kunden till det andra uppdraget som jag har nämnt tidigare. Om han vill ha mig så får jag jobbet!!!! Och det börjar inom 2 veckor... vet inte hur det blir med boendet men man får ta det man hitta. Är inte så nervös men jag kommer att bli det imorgon! Wish me good luck!

Påsken är över

Jag har inte märkt så mkt av påsken för att vi fira inte påsk och jag är ledig i vilket fall som helst. Jag har precis haft min telefonintervju och för mig kändes det okej. Jag är så dålig på att prata i telefon, man kan ju inte läsa av folk på samma sätt då. Föredra att träffa folk irl. Hursomhelst så kanske jag ska få ett annat uppdrag som verkar vara mycket roligare, yay! Håller tummarna. 

I lördags firade vi mor och åkte ner till Rose Garden Supreme i Malmö och åt. Det var goooott. Mina föräldrar testade dock inte mongolian bbq som var det godaste så de tyckte att det var sådär. Hehhe, och så höll jag på att skratta ihjäl när glassmaskinen strulade lol. 

Ibland funkar inte placebo-effekten och den gången är ett sådant tillfälle. Jag har trotsat vädret och gått på timlånga promenader fast jag var lite småsjuk så nu är jag sjuk på riktigt. Ska hålla mig inomhus tills jag är säker på att jag är frisk. 

Jag har förresten börjat spela ett gratis mmorpg Runes of Magic! Fett kul!

_________________________________________________________________________________

Nu ringde en Jessica på Combitech och ville träffa mig hehe. Ska dit upp nån gång nästa vecka och det verkar som att jag kan få reseersättning också wohooo!

Stan med Jenny

Idag träffade jag Jenny för att käka en bit mat på thai corner samt slösa bort en del av min ex-jobbspeng. Min näsa blev av någon anledning jättetäppt när maten kom och jag kände typ ingen smak. Dumma allergi/förkylning/influensa... ja, jag vet inte ens vad det är. Mådde ju bra på morgonen (förutom ont i halsen som jag har haft i ett par dagar nu). Vi gick iaf på stan och sedan fikade på Ebbas fik. Därefter var det tänkt att vi skulle till bibblan men det var stängt!!! Hursomhelst så var det en jättetrevlig dag!

En Rasmus på Combitech ringde också och sade att han ville snacka med mig! Med andra ord har jag gått vidare till round 2 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!!!! Vi ska ha en telefonintervju klockan 10 på tisdag. Egentligen ville jag ha det direkt eftersom jag kommer bara sitta och vara nervös hela tisdagmorgon. Det värsta är väntan, själva samtalet kommer nog att gå bra.


Ja, nu ska jag bygga vidare på min webbsida eller glo på anime. Jag har börjat kolla på en "ny" (som att jag inte har sett den innan) anime, Seikon no Qwaser. Värsta harem-anime där killhuvudrollen är en angsty, cool brat (han ser ut som han är 13 men han är nog äldre än så) och han få sin kraft via bröstmjölk. Herregud, kunde han inte ha tagit blod istället eller? Det är något perverst och äckligt när personer 2år+ dricker bröstmjölk. Det är bara bebisar som ska hålla på med sånt!!! Ja, lyckligt nog för honom så är han omringad av storbröstade tjejer så han lär klarar sig. Den är snyggt ritad och förutom det där med bröstmjölken så har jag inget att klaga över (okej, förutom tjejernas antigravity-bröst)... än så länge.