efter tentan

Idag skrev jag mitt livs första tenta, och en halvtimme efter att den hade börjat bestämde jag mig för att planera in omtentan.  GAH!!!! Varför kom det så mycket av det jag inte kunde?!! Trots att jag satt där i 5 timmar löste jag bara 3 uppgifter och trodde att jag hade precis 20 poäng inkl. mina 2 bonuspoäng. Men ca.10 minuter efter tentans slut påpekade Teo så snällt för mig att jag hade gjort fel på två av uppgifterna. Adjö 5- veckors jullov...

Nu efteråt känns det som om man skulle ha klarat av tentan mkt bättre om jag bara hade haft en dag på mig. Då skulle jag förmodligen ha kunnat linjären och tjäna in hela 6p till. Nu är det  tiden som fattas igen,  vad går all min tid till egentligen?

Nog pratat om mitt misslyckande, nu ska jag bekklaga mig om ngt annat än matte, nämligen mitt bankkort. Automat-jävlen tog sönder mitt jäkla bankkort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur kunde det hända mig? Dagen innan tentan till och med! Och när man kom hem så upptäckte man att ens dator inte gick att starta! Fattar ni att jag fick panik då?

Men men, det hela ordnade sig ändå. Datorn startades igen när man satte in kontakten på ett annat ställe och tjejen som hade städveckan före mig tömde soporna efter min lilla påminnelselapp. Jag och Zara hade en trevlig eftermiddag med kotletter, sång, matte och massor av skratt. And bjöd på pannkakor (jag älskar nästan den där killen! (no offense zara :p, och inte du heller yin ^^)). Teo kom också, bara Emil som satt hemma och degade.

Idag efter tentan uträttade och and några bankärenden och gick sedan och handlade. Jag köpte ägg och falukorv, bara så ni vet.
Sen har jag suttit med WoW och tyckt att livet är underbart igen. Det känns helt underbart att kunna spela efter 4 dagars paus. Sedan lagade jag mat och nu sitter jag och skriver efter maten. Snart ska vi baka bullar, yihaa!

I övermorgon är det Ada-tenta. Jag hoppas verkligen att det går bra, det känns surt att misslyckas på alla sina tentor, eller hur? Men å andra sidan känns det oxå väldigt surt att klara en tenta man har pluggat 6 timmar till och inte en man har pluggat 50+ timmar till! Jaja, om det går dåligt kan man ju alltid tenta om. Det får bli mitt nya motto.

Nu kallar de andra på mig och säger att jag ska komma upp och baka med dem. Jag hade egentligen lägga in några scener från mina manus som jag tycker om. Men det får bli en annan dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback