Dag 7 - Miami/Fort Lauderdale

Snart är det dags för kryssning så därför åkte vi idag till Fort Lauderdale där vi ska gå på skeppet. 4 kompisar till från Sverige bodde redan på en motell där så vi åkte dit och mötte upp dem. Kan ju direkt säga att det var ingen fräsch hotell, flygmyror vid dörrkanten och läckande AC. Jaja, vi skulle bara bo där i en natt och det är inte värre än hostelen vi bodde i Japan :p
Vi bestämde oss för att allihopa åka till Sawgrass Mill som är en av världens största shopping mall! Yay shopping! De hade 2 food courts med massa kinakäk vilket jag gillade skarpt ^^ Det slutade iaf med att Honey handlade mycket mer än mig. Vi hann inte gå klar hela stället men det var billga reakläder där. Dock inte billigare än HK givetvis, mer som Sverigepriser fast lite billigare. Där spenderade vi i stort sett hela dagen och på natten somnade vi in tidigt för nästa dag är det kryssning!


Sanrio land!


Kinamat!

Kommentarer
Postat av: Helena

Yay för kina mat!

hehe jag antar att du tänker på det sunkiga hostelet med äckliga toaletter. Men det finns faktiskt jättemysiga hostel i Japan ex J-Hoppers i Kyoto!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback