ännu en vecka

Idag föll den första snön ner över Norrköping, det var kallt och vått. Emil flyttade in på Gripen igår, bestämt i rummet rakt ovanför mig...

Nu vet jag inte vad jag ska skriva, hade så mycket i huvudet innan, men nu när jag väl skulle skriva blev det helt tomt. Nåja, jag kommer nog på något.

ja, just det! Klarade matteduggan vi hade i tisdags ^^ hurray! Typ första gången man kände att man hade presterat bra på något i skolan. Min älskling och jag firade vår tvåmånaders dag igår (samtidigt som vi hjälpte Emil med flyttningen). Ikväll är det tjejsittning men jag är för pank för att gå på den. Måste spara pengar till julklappar, men eftersläppet ska jag nog gå på iaf.

På tal om julklappar så är jag lost som vanligt, jag vet exakt vad jag vill ha men har ingen aning om vad de andra behöver. Det får bli något slumpvist i butikerna.

Min telefonladdare gick sönder idag!!! Fattar inte hur! När jag skulle dra ut den så sprack den i två delar, väldigt lyckat, tur att Emil kan låna en till mig. ^^

Nu får det bli en kort blogg. Ha det så bra alla ni kultiverade människor som läser min blogg.

Hej och hå

Det var längesen jag skrev, skyller på för mycket WoW:ande och sudokulösning (jag har fan inget liv).

Vad har hänt under tiden då? Jadu, mycket har hänt, IKEA-raid (mitt rum är fäjnt fäjnt), shoppingturer, Harry Potter film och kinakväll (och säkert mycket mer som jag har glömt bort). Teodor heter numera Xi Ou Dou, han ska konvertera sig till en kines. Han ska köpa riskokare och wok.

Fick äntligen veta varför Norrköping även kallas för Peking (tack älskling!). Det är självklart när man väl vet det. Beijing (Peking) stavas med två tecken på kinesiska. Tecknet för Bei = norr och tecknet för jing = handelstad/storstad. Ni som inte kan kinesiska kan vara skeptiska till det, men det är för logiskt för att inte vara så.

Ikväll blir det förfest hos Löfving och sen Huset. Längesen jag gick ut, ska bli kul. Sitter och lyssnar på Slip Out, vilken skön låt. Jag tycker antagligen om den bara för att den var med i BECK, gillar man animen brukar man automatiskt gillar låtarna. Men den har en bra text, passande till slutet iaf.


Well I’m scared scared scared scared to death.
And I’m scared to keep on going on my way.
Well I’m scared scared scared scared to death.
And I tell myself I’m special till the end.

I don’t give my heart to no one, cause I don’t wanna waste my time.
I tried to love this loneliness to slip out of this lonesome hole.


lvl 60 och sudoku... lvl 60 sudoku?

WEEEE!!! Min präst är äntligen lvl 60!!!! Det var verkligen på tiden, sereg/patrik/pasche höll ju på att komma ifatt mig med sin mage, men jag hann nå 60 innan honom hahahahahhaha (tur att han inte läser detta... tror  jag iaf).

Inte nog med lvl 60 så löste jag även ett jättesvår sudoku på corren.se. HAHHA, känner mig så stolt.

Kvällen/natten skulle ha varit perfekt om det inte hade varit för en viss person som blev sur på mig. Vilket i sin tur gjorde mig upprörd. I just don't understand! What the hell have I done wrong? I hate guessing-what-I-really-mean-games. I sux at those. Men i WoW går det bra iaf...

helg i lkpg

Har tillbringat en väldigt trevlig helg i Lkpg med min syster, min svåger och min älskling. Jag åt väldigt mycket, spelade spel samt dansade en hel del.  Yeah! Det var kul, länge sen man åt god hemlagad mat med en touch av mammighet. 

Spelen vi spelade var BANG! och nån rallyspel som jag vann, yehaa! BANG! är ett kortspel där man inte vet vad de andra är och så ska man skjuta skjuta och skjuta (skitkass förklaring men jag orkar inte :P). Det var kul iaf.

Efteråt när alla var helt döda satte vi igång med DDR, fan.... varför gjorde inte vi det tidigare?! Jaja, det var kul att hoppar runt på dansmattan även om jag missade alla stegen. (Det blev dock bättre nästa dag då jag hårdtränade i två timmar). Nu vet jag vad jag ska göra nästa gång i Lkpg iaf.

Idag har vi i videogruppen suttit i Magnus rum och glott på Dags semseterklipp. OMG... den snubben måste vara besatt av tåg. Vem fan orkar spelar in en film på en timme som bara handlar om tåg?! Helt sjukt! (Iofs skulle jag lätt kunna spela in en film om mat, men det är mat det).

Snart är jag lvl 60 med min präst, yihaa!!! Problemet är bara att severn är ful och jag kommer inte in för att fylla på de sista exp-rutorna. Faktum är att jag sitter och bloggar medan jag väntar på att få komma in. GAH!!! Släpp in mig dumma Blizzard!!!



en ny månad

Så var det en ny månad igen,  tiden går verkligen fort i Norrköping.  I fredags tog Teo körkort, grattis!  Det var en väldig mysig fredag med biobesök, mockarrutor och övernattning hos Emil. En dag att minnas för livet minsann. Filmen var helt craisi men ganska bra, "The Flightplan" var titeln.
På tal om filmer såg jag även Hide and Seek och den är en av de hemskaste filmerna jag har sett på länge, damn creepy!

Ikväll blir det förhoppningsvis tacoskväll, herregud, jag tror att jag håller på att bli beroende av  mat, det är liksom det enda jag pratar om. Typ 50% av  mina tankar handlar om mat. Det är rätt sjukt egentligen... nej, usch.

Jag och and ska dela på ägg, vad trevligt...

NEJ!!! Nu tänkte jag på mat igen!

När kommer Yin på lunch....

GAH!!! SLuta!!

Jag är hungrig...

*suck*

Jag är nog obotlig...