Det är inte bara måndagar som är blodiga...

utan även torsdagar om man tar bort tandsten under dagen. Fyyyyfaaan vad ont det gjorde, tårarna rann och rann, var nästan lite pinsamt heheh. Jag låg mest och kollade upp i taket/lampan och försökte övertala mig själv att jag inte kände någon smärta och att det här var ingeting jämfört med en förlossning, det gick väl sådär kan man säga.
Tjejen jag hade var väl ganska bra, snabb var hon iaf, behandlingen skulle ta 40  min men hon blev klar på typ 25 min, antagligen mindre. Om hon inte är snabb så är hon lat och slarvig :p Det värsta är att hon skar mig i tungan (på undersidan nära tungroten, 1cm långt sår) så nu gör det ont varje gång man sväljer eftersom jag rör på tungan då.
 Jag ska dit på en undersökning i augusti för att se om all tandsten är borta, urk.. jag hoppas verkligen det. Och den där undersökningen måste man ju säkert betala oxå :(

Dagens glada nyhet: Jag fattar hur man gör en länk med zend framework weehoo!

Morgonstund har sten i mun

blev lite inspirerad av naths rubrik hehe. Precis varit hos tandläkaren och undersökt mina tänder, det tog typ 20 min och kostade bara 90kr. MEEEEEEEEEEEEEN... tydligen har jag mycket tandsten och ska tillbaka dit 10.40 för att ta bort dem och denna gång kostar det 800kr buhhhhhhhhhh. hur ska man ha råd med det? *snyft* Inte för att tala om smärtan jag är tvungen att utstå :( Som tur har min generösa honey sagt att han betalar halva notan så jag behöver bara lägga ut 400kr själv. Tack snälla honey!

Förresten, om ni vill ha undersökning hos Thea tandhälsa så låt mig värva er! Då får jag en biobiljett och era första gångs undersökning kostar bara 90 kr, båda vinner på det ^^ (eller rättare sagt så förlorar du inte på det :)) <-- haha det ser ut som en smiley med dubbelhaka :p

Förresten så såg jag det sista avsnittet av soul eater igår, den var bra. Kan rekommendera den, lite shaman king-stil över det hela men med färre karaktärer.  Jag gillar att soul byter frisyr oxå :p

Jag hoppas verkligen att de hinner fixar bort allt tandsten på en gång så jag slipper gå dit igen och betala 800kr till. Dock är det mest troligt att jag struntar i att gå dit en andra gång ifall de inte hinner.

Onsdag och det känns som helg

Helg är det nästan iaf, trots allt valborg och jag har schemafritt imorgon (fast det har jag alltid på torsdagar :p). Dock blir det ingen ledighet (som vanligt :() för jag ska nämneligen till tandläkaren och sitta med webbprojektet!
Shit, tandläkare asså, har inte varit där på ca 5 år, tänkte väl att det var dags med en undersökning, hoppas att jag inte har några hål.

Jag spelar för övrigt ett ds-spel som heter lux-pain som jag brukar somna till trots att den är ganska spännande, men det beror säkert på att jag brukar vara trött redan när jag börja spela. Den kan jag rekommender för den är ganska annorlunda, lite visualnovel-stil på det hela. (Jag har förresten fastnat på en "silent" (aka boss) som jag inte vet hur man dödar, ska nog kolla upp det).

Annars så VILL jag spela Henry Hatsworth och Gardening Mama men ingen av dem fungerar på min DS!!! Vet inte om det beror på min ds eller m3kort så ni som läser bloggen kan ju testa att ladda ner spelen och ser om det fungerar hos er :p

Dagens glada nyhet: 4:a i BoBen, Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!!!

Måndag!!!

Idag är en måndag. En måndag betyder början på en ny vecka och nya erbjudanden på hemköp. Idag köpte jag kallrökt lax och 3 pkt bacon eftersom honey åt upp alla tre paketen förra helgen han var här. Jag har upptäckt att hallon i grekiskt youghurt + honung är hur gott som helst och man kan äta det till frukost, för att göra det ännu fruktigare kan man blanda i bananer och jag fattar inte varför halva texten inte kom med och jag har även glömt vad jag skrev men det var säkert viktigt och nu har det försvunnit :p


Bloody monday

Nej, det är fortfarande inte den tiden av månaden (inte ens en måndag heheh). Bloody Monday är en japansk serie som jag har börjat kolla på som faktiskt är bra (har dock bara sett 2 episoder). Den handlar om en ung l33t hacker och ett dödligt virus (riktigt asså). Den är spännande och man märker att de har en dyr produktion, massor med datorer, trovärdiga miljöer och kläder, etc. Och det är ryskar (?) som spelar ryskar och inte japaner med blonda peruker. Det enda negativa med den är att den är så utdragen. De kunde faktiskt ha kortat ner avsnitten med 20 min och fått med allt ändå.

Idag var jag, honey och jenny-icke-kusin på sukiyaki och åt sushi, så jävla gott (men dyrt). Efteråt åt jag och honey hallongrädde och sen följde jag med honom till stationen och gissa vad, badam, tåget var 50 min försenad. Det var en tant som såg helt förstörd ut för att hon skulle missa alla sina tåg pga av förseningen. Honey skulle ha 1 h på sig att byta men nu har han bara 10 min vilket är ganska lagom ^^
VI åt förresten på Max under tiden som vi väntade, honey fick en rå fiskburgare vilket var ganska äckligt, han fick en ny som kompensation vilket inte är så mycket.
På tal om rå så kom jag på en rolig grej som en lärare i matte ha sagt. Han gick igenom ett tal och använde den grekiska bokstaven rå, och så säger han något i stil med. "Här är råfem och här har vi råsex." hehhe

Helgen är här!

Det är fredag och härligt vårväder! Wehoooooo! Och det bästa är att Honey ska komma ikväll ^^

För ungefär en timme sen hade jag mitt livs första munta, I was totally NERVOUS. Det gick ganska bra i början men sen kom det en fråga som jag var osäker på och då fick jag värsta blackout, sluddrade fram orden och kom inte ihåg nånting. Gosh, jag måste bli bättre på att prata engelska. Men det är över nu och förhoppningsvis har jag godkänd.

På informationslunchen hos Gaia idag var det ganska trevligt, väldigt god lunch ^^ Det som känns lite negativ var när vi presenterade oss själva (det gick varvet runt) så sade jag att jag tyckte att programmering var kul, men jag ser det som ett verktyg och det är roligt om det fanns en uppgift att göra, det är inget jag vill sitta med hela hela tiden. Alla efter sade att de älskade programmering och brukar sitta och jämföra olika programmeringsspråk på fritiden, jag menar duh... det kändes nästan lite fjäskigt och alla var tvugna att överträffa varandra när det gällde programmeringsintressen.

Efter muntan gick jag iaf och lånade 3 böcker på bibblan, 2 ur någon serie (böckerna hette drakens bok och svärdets bok) sen långade jag den fjärde boken i "han som föddes för att möta mörkret". Jag gillar inte ens den serien men har man börjat läsa kan man ju lika gärna läsa klart.

Nu har det bobats klart!

Idag skedde det, BoB-tentan...
Det gick ganska bra faktiskt, tror att jag får minst en 3:a iaf (och bara för det så får jag säkert underkänd :p)
Imorgon har jag munta i VR, gud den är på engelska oxå och jag suger verkligen på engelska, inga problem med att läsa/skriva/höra men jag kan fan inte prata. Det kommer att bli uh.. this is... uh, i mean.. uh.. hello? och hur fan uttalar man kinaesthetic? kajna äst hetik?

Jag ska tydligen på nån informationslunch hos Gaia oxå, det skumma är att man inte fick någon besked när man har anmält sig, undrar om det bara är jag som dyker upp höhö.

Nästan direkt efter att jag har skrivit tentan så tänkte jag "ska man ta och springa lite tro?" Svaret är ja! När jag kom hem bytte jag om och letade upp träningsdojorna längst in i garderoben. Det dröjde inte länge innan jag sprang med dundrande musik i hörlurarna. En minut senare skrek lungorna efter luft och benen efter vila, då kom jag på varför jag inte gillade att jogga. Vet inte riktigt om det beror på min astma eller om alla känner som mig när de löper, det är fett jobbigt. Men jag kämpade tappert på och sprang mer än vad jag gick iaf ^^

En röd måndag

nej, det är inte den tiden av månaden men det är däremot fortfarande påsk ^^
Idag pluggas det vidare som alla andra dagar och jag vill verkligen inte plugga utan vill göra en massa andra saker istället, som att ändra designen på min blogg som jag fortfarande inte har gjort :p
Jag vill oxå skriva lite animereviews men det är ju inte kul om ingen läser dem. Nåja, det är ju alltid kul att läsa det själv.

Nu är papperskorgen i vårt pluggrum full och luktar illa, smarta som vi är så flyttar vi ut den utanför rummet så nu får folket i fiket mår illa istället. Förhoppningsvis så kommer städtanterna imorrn och röjer undan.
Har ni tänkt på att man säger städtant när man menar städare? Det är ju att dra alla städare över en kam, att säga att de är tanter allihopa, men jag har faktiskt inte sett en manlig städare i skolan.

På tal om anime (fast egentligen inte) så har jag sett klart Tales from/of the abyss och Kurosjitsuji. Den förstnämnda har väldigt snygga bakgrunder och storyn är väl ganska okay, men det kändes så tjatigt för de gjorde typ samma saker hela tiden (de räddade världen 3 ggr).
Kuroshitsuji har snygga dräkter, eller Ciel iaf ^^   Det var inte så mycket till handling (eller så är det jag som inte fattar den) och den var lite småsorglig sådär vid slutet.

Nu är det plugg igen

För andra dagen i rad blir det live-blogg direkt från grupprummet där vi sitter och pluggar. Idag är det litet sämre väder men det ska tydligen grillas ändå. Pluggandet har gått ganska bra måste jag säga, har lärt mig massor som jag inte kunde innan och då var jag ändå hyfsat nära från att klara tentan ^^

Mat är det viktigaste i livet, varje dag, varje timme och minut går ut på att planera och längta efter nästa måltid. Det är gott!

våren är här!!!

nu har vårvädret hållit i sig ganska länge (iaf längre än en vecka) och jag tycker att det är jättehärligt! Jag blir verkligen glad av att det är sol och att det är skönt av att vara ute. Nu slipper jag till och med ha min tunga badrock på mig när jag sover. Här hemma i nrkpg pluggas det bob för fullt! Det fina vädret känns som slöseri så man är tvungen att sitta inne i ett grupprum hela dagen (nästan iaf).

Igår när vi satt och pluggade kom vi (eller rättare sagt jag) på den briljanta idén att vi skulle ha ett påskbord, och det hade vi också. Det blev riktigt gott och vi var 9 pers hemma hos mig och åt. Jag är en person som tycker om att ha gäster hemma och vill därför ha det fint hemma. Ibland så undrar jag inte om det är tvärtom, att jag tycker om att ha det fint hemma så därför bjuder man hem gäster för att visa upp hur fint jaghar det. hehe. Lägenheten jag bor i kan man ju inte kalla för fin just nu men i framtiden när man har pengar kan jag tänka mig att lägga ner ganska mycket pengar på att ha det "snyggt" hemma.


borta bra men hemhemma är...

väldigt dammigt, sen jag kom hem till hbg i fredags har jag nyst och hostat. Tiden går snabbt när man har det trevligt. Imorgon ska jag tillbaka till norrköping och det känns lite tråkigt samtidigt som det ska bli lite skönt att komma tillbaka till sin säng och stationära dator :p

Jag har gjort mycket i Hbg och för att sammanfatta det hela så överraskade jag + syskonen min mamma då hon fyllde år i lördags, det blev jättelyckat och jag måste erkänna att jag är ganska stolt för att det var min idé hehe. Jag och Honey har ätit jättegod sushi och shoppat, jag och Pia har arbetat med projektet, jag har träffat, ätit lunch och shoppat med Sandy, träffat Lucy + Anna (som förövrigt är stor nu :p) och spelat (+ förlorat pengar i) Mahjong. Förutom det har jag sökt lite ex-jobb och gjort klart lab2 i AI-kursen wehoo. Det känns ändå som att jag har tagit det ganska lugnt, måste bero på att veckan innan och under MTD jobbade hela dagarna. Så att bara göra vettiga saker 7 timmar om dygnet känns slappt. :p