Torsdagskväll

Sjöng jullåtar på körrepet idag, det var kul, jullåtar får mig på glatt humör.  Just nu är jag trött som fan och har svårigheter att bestämma mig om jag ska wow:a eller läsa. Tror att jag gör både och, skolan börjar inte förrän kl.10 imorgon hahahhah. Ska inte skriva så mkt mer... kan ju nämna att vi ska kolla på "The Flightplan" imorgon, riktig BIO, ingen olaglig nerladdning här inte, sen blir det kanske mcdonalds och sen övernattning hos Emil. Yay, låter toppen eller hur? ^^



vi gratulerar

Igår fyllde teo år, grattis, nu är du 21 år gammal! Vi "överraskade" honom honom med en lyx frukost och massor av fina presenter. Han måste vara lycklig för att ha oss som offrar sig för honom. Jag menar, att gå upp före klockan 9 2ggr gör man ju inte för vem som helst :p.
På kvällen var ci hemma hos Emil och bakade tårta med 14 pers. Herregud, jag själv har nog aldrig haft en lika festlig födelsedag!

Imorse var jag jättetrött och sov under hela första delen av föreläsningen, är fortfarande litet trött faktiskt. Skolan börjar om 40 min... sitter och äter kyckling med curry sås och ris, ännu en av Zaras recepter. Vad skulle jag ha gjort utan den flickan?

Det regnar som en öppen kran därute, perfekt skrivväder, typiskt att man har lektion snart. Hur kan det vara så svinigt kallt under hösten!? Rena vintern häruppe. Hur ska jag stå Rut? I fyra rår!

Ska nog spenderar de sista lediga minuterna med att läsa ett tag. Hej hopp!

helsingborg

Har nu varit hemma hemma i ett dygn. Allt känns som vanligt, tv:n är alltid på, ljuvlig matdoft från köket, överfyllt kylskåp, akvariets porlande ljud... Det kändes oerhört välkomnande efter en slitsam tenta-p och 5- timmars bussfärd.

Idag har jag träffat mina kusiner, har verkligen saknat dem. VI lagade sushi enligt traditionen och för en gångs skull orkade vi upp allting ^^. Har packat ner kläder för att klara av den hårda vintern i nk  och läst lite. Ska möta min kopis senare ikväll. Nu kommer jag säkert inte att hinna sy min overall som jag hade planerat. Får väl vakna typ kl.8 imorgon och börja sy. Får se hur långt jag hinner. Ska iaf med 11 bussen från knutpunkten. Lär väl bara tillbaka i nkpg efter fyra kanske.

Nu är det dags för mat! Yay, behöver inte laga själv, that's heaven! Vill ni komma på god fot med mig är det bara att bjuda mig på mat hahah ^^ Ha så kul på kravallen ni alla andra!


jaha...

jaha... min hemmakväll blev en "filmkväll" hos emil ändå... fan! jag faller för grupptrycket för lätt, men det var ganska kul... filmkvällen asså. Vi satt och tittade på southpark, tintin och hipphipp. Emil och toe diskuterade om lumpa-livet, väldigt intressant. Det känns som om jag lär mig ngt nytt varje dag ^^

Nu ska jag tvätta och titta på anime, yihaa!!
Sov gott alla ni andra!

allt är slut

HURRA!!!! Tentorna är över!!!! Jag kan med säkerhet säga att jag har misslyckats på både och otroligt nog känns det toppen ändå. Tänk om jag hade klarat av båda, haha, skulle väl ha varit i extas eller ngt ^^.
Imorgon ska jag hem till hbg, hem ljuva hem, men... vilket är det som är mitt hem? NK eller hbg? Efter blotta 2 månader känns det som om Gripen är mer hem för mig än hbg. Det är nästan skrämmande hur snabbt människor acceptera nya saker och ting och det gamla bleknar bort.

Ikväll får jag välja mellan en lugn hemmakväll (vilket jag verkligen inte ha haft mycket av) eller festa loss med Unionen.  Det blir det första alternativet.
Nu när man ha bestämt sig för att vara hemma dyker nya frågor upp. Vad ska jag göra? wow:a, editera manga, läsa, skriva, titta på film eller andra saker. Detta är fan svårt. Tror jag går och lägger mig istället .

Ska äta falukorv med makaroner och stekt ägg ikväll. Mums. Yay, ska gå och laga nu!!!
Skriver senare igen kanske.

efter tentan

Idag skrev jag mitt livs första tenta, och en halvtimme efter att den hade börjat bestämde jag mig för att planera in omtentan.  GAH!!!! Varför kom det så mycket av det jag inte kunde?!! Trots att jag satt där i 5 timmar löste jag bara 3 uppgifter och trodde att jag hade precis 20 poäng inkl. mina 2 bonuspoäng. Men ca.10 minuter efter tentans slut påpekade Teo så snällt för mig att jag hade gjort fel på två av uppgifterna. Adjö 5- veckors jullov...

Nu efteråt känns det som om man skulle ha klarat av tentan mkt bättre om jag bara hade haft en dag på mig. Då skulle jag förmodligen ha kunnat linjären och tjäna in hela 6p till. Nu är det  tiden som fattas igen,  vad går all min tid till egentligen?

Nog pratat om mitt misslyckande, nu ska jag bekklaga mig om ngt annat än matte, nämligen mitt bankkort. Automat-jävlen tog sönder mitt jäkla bankkort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur kunde det hända mig? Dagen innan tentan till och med! Och när man kom hem så upptäckte man att ens dator inte gick att starta! Fattar ni att jag fick panik då?

Men men, det hela ordnade sig ändå. Datorn startades igen när man satte in kontakten på ett annat ställe och tjejen som hade städveckan före mig tömde soporna efter min lilla påminnelselapp. Jag och Zara hade en trevlig eftermiddag med kotletter, sång, matte och massor av skratt. And bjöd på pannkakor (jag älskar nästan den där killen! (no offense zara :p, och inte du heller yin ^^)). Teo kom också, bara Emil som satt hemma och degade.

Idag efter tentan uträttade och and några bankärenden och gick sedan och handlade. Jag köpte ägg och falukorv, bara så ni vet.
Sen har jag suttit med WoW och tyckt att livet är underbart igen. Det känns helt underbart att kunna spela efter 4 dagars paus. Sedan lagade jag mat och nu sitter jag och skriver efter maten. Snart ska vi baka bullar, yihaa!

I övermorgon är det Ada-tenta. Jag hoppas verkligen att det går bra, det känns surt att misslyckas på alla sina tentor, eller hur? Men å andra sidan känns det oxå väldigt surt att klara en tenta man har pluggat 6 timmar till och inte en man har pluggat 50+ timmar till! Jaja, om det går dåligt kan man ju alltid tenta om. Det får bli mitt nya motto.

Nu kallar de andra på mig och säger att jag ska komma upp och baka med dem. Jag hade egentligen lägga in några scener från mina manus som jag tycker om. Men det får bli en annan dag.


inför tentan

Precis kommit ut från duschat och håller på att frysa ihjäl. Livet är skit, jag är trött och förvirrad över känslor, arcusfunktioner, Eulers formler och linjär algebra. Jag har inte hunnit tvätta och min städvecka på gripen började för en timme sen. Det värsta är att tjejen som har haft städvecka före mig har inte tömt  soporna!  Livet är hårt, badrummet är blött. Varför ser det alltid ut som om det har regnat inomhus varje gång jag har badat?

Borde lägga mig men kylan gjorde mig klarvaken. Förresten så försov jag mig idag och drömde en skum men ganska härlig dröm. Den handlade om en magisk skosnöre som gav övermänskliga krafter till sin bärare, men endast om man hade det runt halsen. Jag var givetvis bäraren och kunde slå en massa volter i luften,springa uppför väggar, slå ner skurkar och  ja, det gamla vanliga. Meningen var bara att det var en massa andra människor som ville åt mitt skosnörehalsband och jag var tvungen att försvara mig hela tiden. Det var ganska kul det med.

Detta var givetvis bara drömmen i kortfattat form. Jag orkar inte berätta om hur jag började som en pirat på ett undervattensskepp och hur jag lyckades stjäla till mig skosnöret. Det var iofs mkt spännande men det skulle ta för lång tid. Skulle ha blivit en riktig äventyrsstory och tänk dig, allt det drömde jag på 30 minuter. Ganska otroligt..

Att drömma är kul. Det är som att läsa en bok, med dig själv som huvudperson. Det bästa är liksom att man kan leva in i sin drömroll. Tillexempel när man ser en grej i drömmen vet man allt om den saken, var den kommer ifrån, vad den hör ihop med. Det är som ett helt nät av historier som broderas ut bara genom att jag tittar på en sak eller en person.

Jag borde bli en författare. Det har jag tyckt sedan jag var 16, har det blivit ngt av det? Nej, bara massor av påbörjade berättelser på datorn och två färdiga manus för två oavslutade stories med massor av stavfel. Det är härligt att skriva, det har jag inte gjort sen jag kom hit. Inte hunnit. Knappt hunnit läsa heller. Det är inte bra, jag tycker om att skriva  och skriver jag inte på länge känns det som om jag kommer att tappa bort det.

Varför känns det som om jag inte har tid till att göra det jag tycker om? Är det för att jag tycker om för mycket? Det kanske det är. Jag har inte haft så mycket till mig själv sen jag kom hit. Det får det bli ändring på. Mer tid till mig själv och mer tid till min älskling. Men var ska jag få tiden ifrån? Skolan? Unionen? Sömnen? Vet inte, men nånstans måste jag kunna stjäla lite tid ifrån.

Vill bara sätta mig ner och skriva hela natten, men jag får inte. Frågestund med farbror Sixten imorgon. Saknar mina karaktärer som ligger och tar upp plats på hårddisken. Zeki & C:O mest, men saknar även Gaaran, Aeryn och Safir, ni är som mina barn, födda och livnärda genom min fantasi. Fastän få känner till er existens så ska ni veta att jag aldrig kommer att glömma er och kommer att ge er en slut någon vacker dag. Inte idag, inte imorgon, men en dag...

Nu ska jag sova, klockan är sen. Dags för mig att glömma verkligheten en stund och glida in i min fantasivärld, vilket kommer att obarmhärtigt ryckas bort från mig senare idag, liksom varje morgon.

hej på er alla i höstmörkret

Wee! Nu har jag följt Emils och ands exempel och skapat mig en egen blogg. Idag har varit riktigt kallt, nästan vinter... pluggade med zara och min yin idag,  från 10.18-20.30.  Det var väldigt givande för nu kan jag faktiskt olikheter.. . tror jag iaf.  Åt pasta alá Zara till lunch och på vägen til skolan stötte man på the brotherhood, d.v.s. lezzy and toe. De skulle tydligen sniffa lim och dricka t-sprit. Ha ett bra liv mina kära kamrater.

Vill skriva mer men tiden rinner iväg och jag måste upp och plugga imorgon. Zara är go som vill plugga med mig, Yin är gullig som tycker om mig, and är tjock, teo lång och emil... hmm...  sjuk?
Jaja, jag skall sluta skriva nu. Fortsätter kanske imorrn.
Bajbaj!

P.S. "Mörkret" var faktiskt bra, störde mig bara på takscenariot? (hur visste de att hon var på taket?!) D.S.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!