Saker som gör att tiden försvinner...

Under den senaste veckan har jag hållit med online-rebus: http://www.internetlankar.se/spel/rebus/1.htm
Det är ganska klurigt ibland och jag har löst både 1an - 4an (och bara fuskat en gång (och det räknas inte ens om fusk eftersom jag råkade se det i ett forum :p)).
Efter att ha klarat alla (det var bara 1an och 2an som var svåra) så började jag på TTT http://timtang.com/ttt/ och där fastnade jag på fjärde gåtan och har inte kommit vidare.

Teo introducerade KENKEN http://www.kenken.com/playnow.html för mig vilket var som ett slags sudoku, men jag tycker nog inte att det är lika kul. Inget slår japanska korsord, http://roligakryss.se/.

Honey var här och hälsade på under helgen och det var väldigt mysigt! Vi åt massvis med sushi, hade levande ljus och kollade på tv. Han gillade dock inte presenten jag köpte till honom så vi lämnade tillbaka den hehe.

Jag känner mig stressad när jag tänker på hur mycket det är som jag borde göra. Det positiva är att jag kan låta bli att tänka på det :p


Kommentarer
Postat av: Helena

hehe rebusen är kul men jag har fastnat på finskan kaksikymmentä det funkar varken med kaksikymmentäyksi eller kaksikymmentäkaksi



vad köpte du till yin då?

Postat av: Helena

ok klurade ut det men nu har jag fastnat på tjugo-rcp

2009-02-15 @ 17:31:49
URL: http://chokladte.blogg.se/
Postat av: Anna

hehe, en sidenslips för 299kr, sjukt dyrt, lika bra att lämna tillbaka den :p



Vill du ha tips på tjugo-rcp? :p

2009-02-15 @ 18:26:57
Postat av: Helena

wooo sidenslips, du får ge ngt ätbart istället hehe

ja tips tack!

2009-02-15 @ 18:28:03
URL: http://chokladte.blogg.se/
Postat av: Anna

ja, du behöver ett redskap för att lösa den, och det redskapet använder du automatiskt när du försöker lösa rebusen(eller vad man nu ska kalla den :p)

2009-02-15 @ 22:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback